Se hva vi kan gjøre

Her har vi laserskuttet ut skilt for kunde i sort matt acryl. Skiltet er montert med avstandsstykker i rustfritt stål som gir en fin 3d effekt.

Vår lasermerker kan merke ditt firmanavn/logo varig på de aller fleste metaller. Dette være seg merkevarebygging eller tyverimerking av for eksempel verktøy. Vi kan også hjelpe til med grafisk design om det er nødvendig.

Skjærebrett med gravering
Vi lasergraverer på treverk
Her har vi gravert logo på hammerhode
Her har vi gravert logo på hammerhode

Vi kan også gravere detaljert grafikk. Her har vi gravert baksiden av en Iphone.

Lage firmagaver til dine ansatte, eller muligens gaver til gode kunder? Her har vi gravert en custom Logo på bestikk som skal på en Princess båt, med båtens navn under Princess logoen.

Vi leverer også disse utrolig flotte beltene med automatisk beltespenne, og mange av de kan vi gravere din logo, navn, favorittlag osv. Mulighetene er uendelige.

Graverte og utskjærte dørskilt i acryl

Disse kan lages i alle størrelser og former. Laseren graverer dørskiltene og skjærer de ut i en operasjon. Kjempefine til møterom osv også.

Kuttet ut i 6mm MDF og lakkert sorte.

Laserkuttet monogram i 6mm mdf plater. Her kan vi skjære ut de fleste former/ logoer og lakkere i den fargen du ønsker. Kan også lages i Acryl for utendørs bruk.

Secrid lommebok med gravering.

Skilt skjært ut i Acryl

Lasergravert logo på skjærefjøler for Birkebeinerspelet